Tenhults SOK

Hjälp oss bemanna O-ringen 2025

Nästa sommar mellan den 20-26 juli arrangeras den stora orienteringstävlingen O-ringen i Jönköping med en etapp på Högalund i Tenhult. Det omfattar både orientering, MTB-orientering och precisionsorientering, där Tenhults SOK är arrangör tillsammans med 10-talet andra klubbar.

Det finns en mängd stora som små funktionärsuppdrag som behöver fyllas och du behövs för arrangemanget. Klubben har bland annat ansvar för en av kioskerna, barnpassningen och deltagarservice. Det finns massvis med uppdrag som sjukvård, start, arena, logistik, hållbarhet, IT, transport, m.m. som man kan engagera sig i. Har du någon särskild yrkes- eller specialkompetens som är användbar? Ungdomar är också välkomna att engagera sig men bör arbeta med målsman eller vuxen. Alla kan hjälpa till på något sätt!

Har du någon granne eller släkting som inte är med i klubben, men som också vill hjälpa till är de varmt välkomna!

Anmälan

Anmäl dig som funktionär via länken: https://axacoair.se/go?6dDGX8Zf
Anmälan senast den 30/9. Vid problem med anmälan kontakta Petra Gunnarsdotter, 073-140 39 69.

Specificera inom vilka områden du kan tänka dig att jobba, vilken klubb du tillhör och yrkes- eller specialkompetens. Tre områden behöver anges, men du kan ange samma val på alla tre önskemålen. Du kommer senare bli kontaktad av någon funktionsansvarig för mer detaljer.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara funktionär?
Kontakta Stefan Elmqvist 070-741 18 47

Tack för att du vill medverka till en fantastisk orienteringsvecka!